16:04 19.10.2022

"Київстар" продовжив дію "Роумінгу як вдома" до кінця року

2 хв читати
"Київстар" продовжив дію "Роумінгу як вдома" до кінця року

Найбільший український мобільний оператор "Київстар" продовжив дію безоплатної послуги "Роумінг як вдома" до кінця 2022 року для абонентів, які вимушено виїхали з України, повідомила пресслужба компанії в середу.

"Понад 2 млн наших абонентів були змушені залишити Україну..."Роумінг як вдома" – виняткове рішення для підтримки українців, і хоч воно тимчасове, але нам із колегами по ринку, європейськими партнерами, регуляторам вдалося продовжити його до кінця цього року", – наводяться у релізі слова керівника департаменту додаткових послуг та операторських відносин "Київстар" Олександра Галушка.

За його словами, у майбутньому компанія працюватиме над довгостроковим рішенням на ринкових засадах.

"Київстар" також повідомив, що продовжує розвивати послугу "Роумінг як вдома": якщо раніше у всіх абонентів постплати у роумінгу замість умов їхнього тарифу діяв окремий універсальний пакет послуг, то з початку жовтня у багатьох тарифах з оплати клієнти можуть використовувати послуги саме свого основного пакета. Наприклад, абоненти з тарифом "ВАШ ОПТИМУМ" отримують не 15 Гб трафіку, а безлімітний мобільний інтернет.

Також "Київстар" повідомив про запуск нової суперсили "Роумінг" – додаткову послугу, яку можна підключити без доплат. Абоненти з нею отримуватимуть 50 бонусів (1 бонус відповідає 1 грн), які зможуть використати на свій розсуд на інтернет, розмови чи SMS.

"Наприклад, у Польщі на ці бонуси можна отримати 500 Мб інтернету або 50 хвилин дзвінків, а в ОАЕ - 250 Мб або 25 хвилин", - пояснили в компанії.

"Київстар" станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв'язку та понад 1,2 млн абонентів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, включно з 4G.

Акціонер "Київстар" – міжнародна група VEON, яка має головний офіс у Нідерландах. Акції групи є в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА