15:41 18.11.2022

Multiplex відновив роботу трьох із семи постраждалих внаслідок агресії Росії кінотеатрів

1 хв читати
Multiplex відновив роботу трьох із семи постраждалих внаслідок агресії Росії кінотеатрів

Multiplex відновив роботу трьох із семи постраждалих внаслідок агресії Росії кінотеатрів, повідомив CEO Multiplex holding Роман Романчук агентству “Інтерфакс-Україна”.

"Сім наших кінотеатрів пошкоджено внаслідок ракетних обстрілів: у Маріуполі, Запоріжжі, Херсоні, Одесі, Києві та два у Харкові. Три кінотеатри ми вже відновили і розпочали покази – у столичному Ретровілі влітку, сьогодні у харківському ТРЦ Nikolsky та одеському ТРЦ Riviera", - повідомив Романчук.

За його оцінкою, для відновлення всіх кінотеатрів потрібно від $20 млн.

"Частина кінотеатрів зруйнована повністю – у Запоріжжі та Маріуполі. У Херсоні частина ТРЦ «Фабрика», де розміщено наш кінотеатр, постраждала менше, там теоретично можливе відновлення, але наші експерти ще не були на місці. У харківському «Дафі» поновлення сеансів можливе з технічного погляду, але не з погляду безпеки на даному етапі", - повідомив Романчук.

Компанія "Мультіплекс-Холдинг" заснована у 2003 році. За даними на офіційному сайті, на листопад-2021 мережа налічує 26 кінотеатрів.

За даними НКЦПФР, акціонерами ПрАТ на четвертий квартал 2021 року були ТОВ "КУА "Контадор" ПВНЗІФ "Октант" (9,9%) та "Авіор" (12,4%), ТОВ "КУА "Капітал груп" ПВІФНЗ "Капітал Рекорд (11%) та "Нові будівельні технології" (11%), а також АТ "ЗНВКІФ "Васат" (49%).

За даними Opendatabot, кінцевим бенефіціаром "Мультіплекс-Холдинг" зазначено Ксенію Трофименко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА