14:56 16.11.2023

Корнер "Алло Express" запрацював на АЗК ОККО в Софіївській Борщагівці

1 хв читати
Корнер "Алло Express" запрацював на АЗК ОККО в Софіївській Борщагівці

Компанія "Алло" відкрила нову точку видачі - корнер "Алло Express", на території автозаправного комплексу ОККО на Софіївській Борщагівці (Велика Кільцева, 54) у четвер, повідомили в пресслужбі компанії.

"Компанія "Алло" продовжує експериментувати, розвиваючи формат точок видачі Алло Express. Завдяки партнерству з ОККО ми стаємо ще ближчими до клієнтів. Упевнений, що автомобілістам сподобається ідея безкоштовно забирати онлайн-замовлення в буквальному сенсі дорогою додому або на роботу. Аналогічні корнери "Алло Express" будуть відкриті і на інших АЗК ОККО в Києві протягом 2024 року", - коментує Микола Астапов, директор з розвитку та форматів компанії "АЛЛО".

Це вже друга точка видачі в Софіївській Борщагівці, повідомляється, що незабаром завдяки партнерству компаній ще кілька точок такого формату з'являться в Києві. Новий формат Алло Express має значно меншу площу.

Площа корнерів на автозаправних станціях суттєво менша за ті, що "Алло" розвивав раніше. Тому використано спеціальне торговельне обладнання, щоб представити найоптимальніший асортимент автотоварів, а також найзатребуваніші аксесуари (навушники, павербанки, карти пам'яті, захисне скло і плівки для екрану, кабелі та стартові пакети телеком-операторів). Також відвідувачі безпосередньо на місці можуть оформити онлайн-замовлення - тут для зручності встановлено велику сенсорну панель. Точка видачі Алло Express працюватиме з 09:00 до 21:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА