16:35 30.11.2023

Viber запустив платну підписку в Україні

1 хв читати
Viber запустив платну підписку в Україні

Компанія Rakuten Viber запустила в Україні можливість оформлення щомісячної преміум підписки, яка надасть користувачеві доступ до семи нових функцій, повідомляється в пресрелізі компанії у четвер.

"Viber Plus допоможе людям взаємодіяти один з одним на новому рівні та дозволить нашим підписникам першими знайомитися з новими функціями, які ми запускаємо. Це тільки початок для Viber Plus",- зазначив генеральний директор Rakuten Viber Офір Еял.

Згідно з повідомленням компанії, користувачам із преміум-підпискою будуть доступні розшифровка голосових повідомлень у текст, обмежена реклама, режим невидимки, безлімітний доступ до платних стикерів, чат зі службою підтримки, особливі іконки додатку та значок Viber Plus на юзерпіку в додатку.

Зазначається, що підписка доступна користувачам Rakuten Viber на iOS та Android, починаючи з версії 21.2. Її вартість – 1,99$ на місяць.

"Можливість активувати підписку з’явиться у всіх користувачів в Україні протягом наступних днів", - повідомили в компанії.

Наразі преміумсервіс доступний у понад 40 країнах, зокрема в Україні, Польщі, Чехії, Швейцарії, Кувейті, Австралії, Ізраїлі, Швеції, Австрії, Індії, Італії, Іспанії та інших.

Як повідомлялося, месенджер Viber встановлений на 98% смартфонів в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА