00:02 19.12.2023

Amazon і Games Workshop зніматимуть фільми за грою Warhammer 40000

1 хв читати

Підрозділ американської Amazon.com Inc. уклав угоду з Games Workshop Group про розробку фільмів і серіалів на основі популярної гри Warhammer 40000 від британської компанії.

У рамках угоди Amazon Content Services отримує ексклюзивні права на Warhammer 40000. Дія настільної гри, в якій використовуються мініатюри солдатів і військової техніки людей, орків і представників інших інопланетних рас, відбувається у вигаданому технофентезійному всесвіті в 41-му тисячолітті. При цьому Warhammer 40000 вже давно перетворилася на франшизу: за всесвітом написано безліч книг і коміксів, випущено комп'ютерні ігри.

Як повідомляється в прес-релізі Games Workshop, щоб перенести на екран всесвіт Warhammer 40000, наразі збирається команда сценаристів, яку очолить британський актор Генрі Кавілл у ролі виконавчого продюсера. Він відомий роллю Геральта з Рівії в серіалі "Відьмак" і Чарльза Брендона в "Тюдорах".

У компанії попередили, що може пройти певний час, перш ніж фанати побачать будь-який контент. "Нерідко проєкти займають два-три роки з моменту початку", - ідеться в повідомленні.

З початку 2023 року капіталізація Games Workshop збільшилася на 16,2%, тоді як фондовий індекс FTSE 100 додав 2,2%.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА