20:56 10.07.2019

У Києві презентували короткометражку "Смачного", яка популяризує Україну

2 хв читати
У Києві презентували короткометражку "Смачного", яка популяризує Україну

У Києві відбулася презентація короткометражного фільму "Смачного", що популяризує Україну, знятого на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

"Цей проект - приклад того, як хочеться показати Україну іноземцям... Ми надихалися такими всесвітньо відомими проектами, як "Париж - це любов", "Лондон, я люблю тебе"... Думаю, нам вдалося створити серію фільмів про Україну й українців, які справді надихають приїхати сюди", - сказав державний секретар Мінінформполітики Артем Біденко під час презентації фільму в середу в Києві.

За словами радника міністра інформполітики з питань міжнародної комунікації Марини Соботюк, цю короткометражку буде відправлено на безліч міжнародних фестивалів і конкурсів, як і попередню роботу, а у 2020 році буде представлено широкому колу глядачів.

Короткометражка "Смачного" показує історію про двох кухарів - українця Миколи та француза Патрика, яким вдалося поєднати гастрономічні можливості України та Франції і створити новий неперевершений смак. Ідея створення стрічки належить Мінінформполітики, а зняла її компанія Best Friends Film.

Робота є продовженням минулорічної стрічки "Дякую", в якій японець подорожував Україною, відкриваючи її глядачам у світі.

Як повідомлялося, Мінінформполітики має намір у 2019 році представити повнометражний фільм на основі трьох короткометражок, що популяризують Україну.

Перша короткометражна стрічка з триптиха "Дякую" показує Україну очима японського туриста як цікаву, гостинну, самобутню країну з цікавими пейзажами й багатою історією. Стрічку також зняла Best Friends Film на замовлення Мінінформполітики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА