07:46 28.07.2019

Посол Франції попрощалася з українцями

1 хв читати
Посол Франції попрощалася з українцями

Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон повідомила про завершення своєї чотирирічної каденції на чолі французької дипмісії в Україні і записала зворушливе відеозвернення до українців.

"Дорогі друзі, прийшов час для мене сказати всім вам: "До побачення", - звернулася пані Посол до українців у Twitter.

"Після майже чотирьох років в Україні, які промайнули дуже швидко, позаяк були надзвичайно насичені роботою, враженнями, відкриттями, зустрічами. Повірте, для мене це були незабутні роки", – сказала Дюмон.

Ізабель Дюмон доклала руку до голови і серця і сказала, що хоч і залишає Україну, але та "назавжди залишиться зі мною ось тут і ось тут".

"Я їду, сповнена оптимізму щодо майбутнього України, попри всі труднощі, яких ще чимало на її шляху. Цю впевненість надає мені щире прагнення до змін, яке неодноразово демонстрували українці своїм волевиявленням, динамізмом, креативністю української молоді, працьовитістю і духовністю, які завжди були властиві українському народу", – додала посол Франції.

Дюмон побажала Україні разом із новою командою президента Зеленського згуртуватися у роботі з досягнення миру і "подолання проблем, які стримують ваш поступ до кращого майбутнього, якого ви заслуговуєте".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА