08:18 22.09.2019

Українська реперка Alyona Alyona отримала німецьку нагороду Anchor award як найкращий новий артист

2 хв читати
Українська реперка Alyona Alyona отримала німецьку нагороду Anchor award як найкращий новий артист

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona обійшла п'ятьох конкурентів з Європи та Китаю і отримала в Німеччині міжнародну нагороду Anchor award, яку щорічно присуджують найбільш багатообіцяючому новому артистові. Повідомлення про перемогу Альони з'явилося на офіційній Facebook-сторінці нагороди.

Реперку відзначили за "масивний, динамічний драйв, поставлений на темні, качаючі ритми" і за популярність, якої вона всього за рік з початку кар'єри домоглася в світі.

Окрім українки на музичну премію претендували британська R&B-співачка Celeste, її співвітчизники інді-рокери Drahla, інді та соул-дует з Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

Alyona Alyona, яка тоді працювала вихователькою в дитячому садку, заявила про собі у жовтні 2018 року кліпом на трек "Рибки", який став вірусним, повідомляє ua.112. 12 листопада був опублікований чорно-білий кліп "Голови", який зібрав мільйон переглядів всього за місяць. Навесні реперка випустила свій дебютний альбом "Пушка". А вже у травні увійшла до списку 15 найкращих нових виконавців Європи за версією видання The New York Times.

"Alyona Alyona, одна з небагатьох українських реперів, яка блискавично читає реп , і при цьому не використовує нецензурної лексики. Її перший хіт "Рибки" був нібито про рибу, хоча це була метафора про молодих жінок, які відчувають себе не в своїй тарілці", – пише видання. 

"Мені дуже подобається час, в якому я живу, тому що набагато більше стало жінок в хіп-хопі. Їх реп став качовим, а тематика - ближче до людей: читають не тільки про любов або про щось сумне. Більше вайбу, більше настрою. Зараз розквіт жіночого репу, і це класно", - говорить реперша.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА