16:54 22.01.2020

Геннадій Виходцев про книгу своєї колеги: так тримати!

2 хв читати

У Києві напередодні Дня Соборності України презентували повість про жіночі долі пересічних українок в буремному ХХ ст. Автор – киянка Тетяна Цой, видавництво Білка, підтримка - Геннадій Виходцев і ГК Фокстрот


Низка книжних новинок прикрасила початок 2020 року. Передпоказ повісті Тетяни Цой «Мені байдуже, що люди скажуть» відбувся в центральному офісі компанії, де Тетяна працює корпоративним секретарем.
  У книзі йдеться про долю трьох поколінь українських жінок, які стали свідками революції, розкуркулення, двох світових війн та совєтизації українського села у ХХ столітті. Як говорить сама Тетяна Цой - це книга про самоідентифікацію нашого народу. Про четверту українку – Україну.  Це історико-документальна повість, сюжет якої базується на реальних подіях з життя родини авторки.
- Повість розмовляє з кожним з нас мовою його роду, його коріння. Нагадує, що де б ти не був, і що б ти не робив, ти завжди залишаєшся українцем,  – сказала на презентації книги Тетяни Цой її видавниця – Ірина Білоцерковська. 
            Презентація відбулася у теплій, дружній атмосфері. Розповідь авторки про книгу супроводжувалася світлинами людей, які стали прообразами героїв повісті. Колеги, давні друзі авторки з радістю ділилися враженнями, а дехто з колег привітав Тетяну українською піснею.
Наступна презентація книги Тетяни Цой відбулася у Центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка у Києві 16 січня. Наразі планується виїзд авторки 13 лютого на презентацію повісті «Мені байдуже, що люди скажуть» до м. Рівного.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

В Україні різко зменшується чисельність вовків

Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії

Прес-конференція голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління арештованим майном

Ескулаб: 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє

Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову

Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад

Дискусія на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА