19:32 14.05.2020

Екс-продюсер "Орла і решки" зняв перший українсько-ісландський серіал

1 хв читати
Екс-продюсер "Орла і решки" зняв перший українсько-ісландський серіал

В інтернеті з'явився перший українсько-ісландський серіал Andskotinn ("Чорт забирай" - ісландською). У шестисерійній комедії, відзнятій в Ісландії і Україні, виключно для демонстрації в YouTube, розповідається історія ісландського рибалки Інги Тора, який уперше в житті подорожує Україною.

Автор ідеї та продюсер серіалу - Сергій Гулейков, екс-продюсер популярного телешоу "Орел і решка", автор тревел-шоу українськими містами "Вдома Краще"  розповідає в фільмі про простого ісландського рибалку Інге Тора, який отримує у Фейсбук повідомлення від невідомої киянки і вирушає до столиці України, щоб знайти її. Інге Тор - непрофесійний актор, він дійсно рибалка в реальному житті, і це його перша роль у кіно. Також він у минулому був гравцем юнацької збірної Ісландії з хокею.

Столиця України для жителя заможної європейської Ісландії (у всій країні живе близько 400 000 чоловік) постає у вигляді цілком пристойного міста. Що демонструє ще один кінематографічний меседж - нам не варто недооцінювати місто, в якому ми живемо.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА