14:01 11.12.2017

Борг Києва за опалення та гарячу воду становить 4 млрд грн

1 хв читати
Борг Києва за опалення та гарячу воду становить 4 млрд грн

Сумарна заборгованість населення, підприємств та установ за опалення та гарячу воду перед ПАТ "Київенерго" станом на 1 грудня 2017 року становить 4 млрд грн.

Як повідомив директор СВП "Київська енергопостачальна компанія" Андрій Таляр на брифінгу в понеділок, загальна заборгованість населення за опалення та гарячу воду в Києві близько 3 млрд грн.

"Сподіваємося, що за грудень розраховуватимемося за новою методикою. Поки що погода відносно тепла, тому чинний розрахунок (за кількістю діб та середньодобовою температурою - ІФ) не викликає суттєвих коливань нарахувань", – заявив заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв, додавши, що КМДА співпрацює з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ у підготуванні постанови про перехід на нову формулу обчислення вартості тепла.

Нова формула має ґрунтуватися на середніх показниках лічильників у будинках, які ними обладнано.

За його словами, нині 93% житлових будинків у Києві обладнано лічильниками тепла, для решти 7% вартість опалення розраховують за середньодобовою температурою та кількістю діб, коли постачалося тепло.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА