18:52 24.01.2018

Український дім в Давосі: Starbucks розглядає вихід на український ринок - Кличко

2 хв читати
Український дім в Давосі: Starbucks розглядає вихід на український ринок - Кличко

Американська мережа кав'ярень Starbucks вивчає питання про вихід на ринок України, повідомив мер Києва Віталій Кличко, виступаючи на панелі в Українському домі в Давосі в середу.

При цьому він запевнив, що зробить усе можливе для заходження американської мережі кав'ярень в Україну.

Перший в історії Український дім у Давосі (Швейцарія) відбувається під час щорічної зустрічі у рамках Всесвітнього економічного форуму в січні 2018 року. Український дім працюватиме протягом тижня під гаслом "Україна: Креативність. Інновації. Можливості" та покликаний стати динамічним дискусійним хабом. Український дім продемонструє глобальним лідерам бізнесу, політики та громадянського суспільства інвестиційний потенціал і бізнес-можливості України. Український дім відкритий з 22 по 26 січня 2018 року.

Організатором проекту є Українська асоціація венчурного і приватного капіталу (UVCA) в партнерстві з Western NIS Enterprise Fund і Фондом Віктора Пінчука.

Традиція організації так званих "домів" у Давосі не нова. Протягом багатьох років її створювали уряди, великі корпорації та серйозні організації. Нині, вперше за 50 років існування форуму, Україна прогресує, повною мірою розкриває потенціал і надійно підтримує свій імідж європейського хаба технологій та інновацій.

Золотим спонсором Українського дому є компанія Ciklum, Срібним спонсором - Асоціація "ІТ України".

Спонсорами дискусійних панелей є Horizon Capital, Bitcoin Foundation Ukraine, AgroHub, UNIT.City, Hacken, Northland Power та SocialBoost.

Склад організаційного комітету Українського дому (UHOC): Алекса Чопівська, директор UHOC; Андрій Колодюк (UVCA); Ольга Афанасьєва (UVCA); Ярослава Джонсон (WNISEF); Світлана Гриценко (Victor Pinchuk Foundation); Олена Кошарна (Horizon Capital) і Марина Вишегородська (Асоціація "ІТ України"). Проект реалізується у співпраці з UkraineInvest та Національною інвестиційною радою України.

Starbucks Corporation - американська компанія з продажу кави та однойменна мережа кав'ярень. На грудень 2016 року мережа Starbucks об'єднувала понад 24 тис. торговельних точок у всьому світі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА