19:37 12.02.2018

Американці витратять рекордні $ 20 млрд на подарунки до Дня всіх закоханих

2 хв читати
Американці витратять рекордні $ 20 млрд на подарунки до Дня всіх закоханих

Американські споживачі в цьому році збільшать витрати на подарунки, придбані до Дня святого Валентина, до рекорду, прогнозує аналітична компанія IBISWorld. Сукупні витрати зростуть на 1,7% у порівнянні з минулим роком і досягнуть $ 20,1 млрд. Як очікується, в середньому житель США купить у цьому році подарунки на суму $ 151,98.

Зростання пояснюється підвищенням рівня наявних доходів на душу населення, що дозволяє американців витратити на подарунки трохи більше, ніж в минулому році, відзначається в повідомленні IBISWorld.

Цього року частка тих, хто планує святкування Дня святого Валентина, підвищилася до 54,7% у порівнянні з торішнім рівнем в 53,9%, свідчать результати опитування Національної федерації роздрібної торгівлі (NRF).

Найбільш істотно зростуть витрати на ювелірні вироби і солодощі - відповідно на 5,4% і 3,1%. За даними NRF, саме цукерки і шоколад є найпоширенішим подарунком на День усіх закоханих, їх планують купити 55% респондентів.

Окрім того, користуються попитом романтичні поїздки, квитки на культурні заходи, відвідування косметичних салонів і т.д. - їх хотіли б отримати в подарунок 42,3%. Однак мають намір зробити такий сюрприз усього 23,7% американців, які святкують 14 лютого. Проте, витрати в даній категорії в 2018 році збільшаться на 3,1%, і на цей вид подарунків прийдеться більше чверті загальної суми святкових витрат.

У той же час в століття високих технологій знижується попит на традиційні листівки. У цьому році він впаде на 4% - до $ 710,2 млн.

За даними Hallmark, День святого Валентина є другим за величиною святом в році за обсягом куплених листівок з показником близько 144 млн.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА