18:34 06.08.2018

IBM розробить "Нафтогазу" стратегію інформаційних технологій

1 хв читати

ТОВ "ІБМ Україна" (100-відсоткова "дочка" IBM Central and Eastern Europe) виграла тендер НАК "Нафтогаз України" на надання послуг із розробки стратегії інформаційних технологій.

Згідно з повідомленням НАК у системі закупівель Prozorro, "ІБМ Україна" з пропозицією 3,748 млн грн (з ПДВ) обійшла інших учасників тендера в особі ТОВ "Ернст енд Янг" (E&Y) і PwC Polska.

Послуги мають бути надані до 31 грудня 2018 року.

Мета - визначення рівня IT-зрілості та забезпечення максимальної ефективності від інвестицій в IT. У результаті має бути розроблена цільова операційна модель IT компанії та "дорожня карта" розвитку, що міститиме портфель проектів, необхідні ресурси та процеси управління портфелем проектів.

Аналіз IT має бути виконаний для "Нафтогазу" та його "дочок" - "Укртрансгазу", "Укргазвидобування", "Укртранснафти", "Укрспецтрансгазу", "Чорноморнафтогазу", "Укравтогазу".

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Американська компанія IBM - один із найбільших у світі виробників і постачальників апаратного та програмного забезпечення, а також IТ-сервісів і консалтингових послуг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА