16:49 30.08.2018

Кабмін планує частково профінансувати держсубвенцію "Київенерго" за рахунок перерозподілу коштів на реформу держуправління

1 хв читати
Кабмін планує частково профінансувати держсубвенцію "Київенерго" за рахунок перерозподілу коштів на реформу держуправління

Кабінет Міністрів України планує профінансувати державну субвенцію "Київенерго", зокрема, за рахунок перерозподілу коштів, передбачених на реформу державного управління, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.

"Вчора мали дискусію із цього приводу на уряді, і за ініціативи Володимира Гройсмана ухвалили рішення надати місту субвенцію у розмірі 729 млн грн... До речі, одним із джерел субвенції планується перерозподіл частини коштів, передбачених на цей рік на програму реформи державного управління", - написав він у соцмережі Facebook у четвер.

За словами міністра, Стратегію реформи держуправління буде частково переглянуто, враховуючи результати оцінки SIGMA та висновки за підсумками першого етапу реформи.

Як зазначалося, В.Гройсман повідомив про готовність Кабінету Міністрів погодити державну субвенцію "Київенерго" у розмірі 729,56 млн грн, яка дасть змогу укласти договір щодо постачання газу між КП "Київтеплоенерго" і НАК "Нафтогаз України" до початку опалювального сезону.

Київська міськдержадміністрація звернулася до Кабміну з проханням погодити компанії "Київенерго" субвенцію для укладення договору щодо постачання газу між КП "Київтеплоенерго" і НАК "Нафтогаз України". Погашення державних зобов'язань перед "Київенерго" дасть змогу вирішити питання балансування боргів і списання штрафних санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА