19:32 09.04.2019

Структура австрійської OBB запускає контейнерний сервіс з Китаю до Угорщини через Казахстан, РФ та Україну

2 хв читати
Структура австрійської OBB запускає контейнерний сервіс з Китаю до Угорщини через Казахстан, РФ та Україну

Логістичний оператор Rail Cargo Logistics - RUS запускає контейнерний сервіс із Сіаня (Китай) до Будапешта (Угорщина), повідомила прес-служба компанії у вівторок.

"Rail Cargo Logistics - RUS оголошує про відкриття транзитного "південного коридору" з Китаю до Угорщини через території Казахстану, Росії та України з можливістю доставки вантажу до Австрії, Німеччини, Польщі, Румунії, Італії, Туреччини та інших країн південної Європи", - йдеться в прес-релізі.

Перший тестовий потяг, у складі якого 41-футовий контейнер із товарами масового вжитку, було відправлено з Сіаня, столиці провінції Шеньсі, 27 березня, і прибув на термінал до Будапешта 7 квітня. Транзитний час становив 10 діб, уточнили в компанії.

Другу відправку поїзда заплановано на 12 квітня, з травня 2019 року заплановано вивести сервіс на регулярну щотижневу основу.

Новий маршрут проходить такими пунктами пропуску через кордон: Алашанькоу (Китай) - Достик (Казахстан), Суземка (РФ) - Зернове (Україна), Батьове (Україна) - Еперешке (Угорщина).

Сервіс реалізується спільно з партнером - транспортно-логістичною компанією АТ "KTZ Express", що надає рухомий склад та відповідає за перевезення вантажу територією Казахстану.

"Передумовами для запуску нового маршруту були потреба ринку в розширенні географії поставок до країн південної Європи і завантаженість основного прикордонного переходу Брест - Малашевич у зв'язку з великим обсягом вантажопотоку з Білорусі та Калінінграда, а також періодичними ремонтними роботами на прикордонному переході", - наголошується в повідомленні.

ТОВ "Рейл Карго Логистикс - РУС" (Rail Cargo Logistics - RUS) входить до Rail Cargo Group (дочірня компанія австрійської залізниць - OBB). Компанія займається логістичними послугами: прискореними залізничними перевезеннями, перевалками вантажів, доставкою від "дверей до дверей".

АТ "KTZ Express" - дочірнє підприємство нацкомпанії "Казахстан Темір Жолі" ("Казахстанські залізниці"). Діяльність мультимодального провайдера логістичних послуг KTZ Express спрямована на розвиток імпортно-експортних і транзитних перевезень, забезпечення виходу казахстанських товарів на зовнішні ринки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА