20:42 21.05.2019

Стартап з українським корінням People.ai залучив $60 млн інвестицій

2 хв читати
Стартап з українським корінням People.ai залучив $60 млн інвестицій

Стартап українця Олега Рогинського People.ai залучив $60 млн інвестицій у серії С, повідомила на своїй сторінці у Facebook екс-заступник міністра економрозвитку та колишній торговельний представник України Наталія Микольська.

"Український People.ai залучив інвестицій на 60 млн. Доларів США! Серія С! Вітаю! Молодці! Рада, що вони представляли Україну у нас на панелі на першій конференції в Стенфорді з питань України", - написала вона.

Серед інвесторів People.ai у серії С - фонд ICONIQ Capital за участю венчурних фондів Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator.

Як наголошується в повідомленні на сайті People.ai, Вілл Гріффіт - партнер ICONIQ Capital - приєднається до ради директорів People.ai.

Компанія також анонсувала свій новий продукт The Wire - рішення для штучного інтелекту, яке втілює новий спосіб надання дієвих ідей командам, які працюють із клієнтами

"Сьогоднішнє оголошення про фінансування нашої серії C є важливою віхою у досягненні нашого бачення "роботи майбутнього"... Сьогодні ми виводимо People.ai на новий рівень завдяки штучному інтелекту, який надає клієнтоорієнтованим командам простий, персоналізований набір дій, заснований на поточних, історичних і галузевих даних, які допоможуть підвищити дохід. Використовуючи The Wire, ви зможете перетворити кожен із рутинних днів у найпродуктивніший робочий день", - заявив СЕО проекту Олег Рогинський.

Завдяки отриманим інвестиціям компанія планує прискорити просування інноваційних продуктів і продовжити розширення для задоволення потреб глобальних корпоративних клієнтів, а також запустить платформу партнерства для провідних консалтингових фірм і системних інтеграторів.

Наприкінці 2018 року People.ai залучив $30 млн у серії В. Серед його інвесторів у зазначеному раунді: Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator. У травні 2017 року проект залучив $7 млн на розвиток програмного забезпечення від Lightspeed Venture Partners, Index Ventures, Shasta Ventures, Y Combinator і SV Angel.

Стартап People.ai дає змогу відстежувати кожну точку контакту між командою продажу та її клієнтами. У People.ai створили технологію машинного навчання, призначену для повного заповнення CRM-записів процесів продавців. Наразі стартап обслуговує провідні компанії, такі як WMWare, Okta, Dropbpx, Zoom, Charge Point, Barracuda та багато інших.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінсільгосп США прогнозує скорочення врожаю пшениці в Україні у 2024р на 8,7% і кукурудзи на 12,9%

Феросплавні заводи розглядають можливість запуску підприємств після простою з жовтня 2023 року

НБУ в п'ятницю опустив офіційний курс гривні ще на 17 коп. - до 39,72 грн/$1

Акціонери ПФТС схвалили і збільшення СК вдвічі, і можливу здачу ліцензії, біржа розраховує на діалог з регулятором

Кабмін виділив майже 7,2 млрд грн на відновлення енергосистеми України - Шмигаль

Інфляція в Україні у квітні 2024 р. знизилася до 0,2%, у річному виразі збереглася на рівні 3,2% - Держстат

Шмигаль: Ситуація в енергетиці зараз одна з найскладніших, іще раз закликаю до економії

Для бізнесу та промисловості Києва з 18:00 п'ятниці до 07:00 суботи запроваджуються обмеження споживання електроенергії

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА