10:49 18.10.2019

SkyUp запустила авіарейси з Харкова і Львова до Праги

2 хв читати
SkyUp запустила авіарейси з Харкова і Львова до Праги

Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines (Київ) 17 жовтня запустила прямі регулярні рейси з Харкова і Львова до Праги (усі - Чехія).

"Ми зробили ще один крок у реалізації нашої стратегічної програми розвитку польотної карти з регіонів. Тепер львів'янам та харків'янам ще простіше відкривати для себе Чехію. Однак для нас залишається важливим завданням відкривати Україну світові", - зазначив генеральний директор SkyUp Airlines Євген Хайнацький.

Рейс Харків-Прага запускається з 17 жовтня 2019 року і здійснюватиметься двічі на тиждень: щочетверга і щонеділі. Вартість квитка без багажу - від 1487 грн.

Рейс Львів-Прага запускається з 17 жовтня 2019 року і здійснюватиметься також двічі на тиждень: щочетверга і щонеділі. Вартість квитка без багажу - від 983 грн.

"Ми цінуємо налагоджене співробітництво зі SkyUp Airlines і раді збільшенню кількості рейсів між Чехією та Україною. Лише у 2018 році майже 240 тис. пасажирів скористалися авіаперельотами між нашими країнами. Вважаю, що нові маршрути до Харкова та Львова оцінить не тільки велика кількість українських пасажирів, але і чеські туристи, зацікавлені у вивченні нових напрямків", - наведено в повідомленні слова голови ради директорів аеропорту Праги Вацлава Чехора.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни і Юрія Альб, яким також належить туроператор JoinUp!.

Згідно з даними Єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами "Скайап" є Олександр (50%) і Юрій (50%) Альби.

Компанія розпочала чартерні перевезення з кінця травня-2018. Наразі її флот налічує вісім літаків: шість Boeing 737-800 і два Boeing 737-700. До кінця 2019 року SkyUp планує отримати два Boeing 737-900 ER. Загалом авіакомпанія здійснює 47 маршрутів (32 регулярних і 15 чартерних). При цьому відсоток регулярних рейсів становить 61% від загальної кількості рейсів.

Станом на 1 жовтня 2019 року компанія перевезла 1,568 млн пасажирів із початку здійснення льотної програми.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

Ситуація з е/е покращиться наступного тижня з потеплінням, але її дефіцит зберігатиметься ще довго - глава "Укренерго"

Харків чи не єдине місто, яке має детальний план підготовки до зими, - радник прем'єра

Потрібно готуватися до обмежень електроенергії практично на все літо - радник прем'єра

Група Єрмака-Макфола представила новий план економічного тиску на РФ

"Укренерго" анонсує погодинні відключення е/е протягом доби, обленерго сподіваються уникнути графіків удень

ЕКА у квітні застрахувало 46 млн грн кредитних договорів, підтримавши 1,07 млрд грн експорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА