11:18 10.12.2019

Мінцифри спільно зі Startup Grind Kyiv і USAID обере 15 стартапів для участі в конференції Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині

2 хв читати

 Міністерство цифрової трансформації України оголосило відбір 15 технологічних стартапів, які представлятимуть Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині.

Конкурс проводитиметься спільно зі Startup Grind Kyiv (офіційний представник міжнародної стартап-екосистеми Startup Grind) за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Конкурентоспроможна економіка України".

"Стати учасниками можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток, не з чуток, готові до масштабування. Для участі в конкурсі стартапам потрібно заповнити онлайн-анкету до 12:00 16 грудня 2019 року", - повідомило Мінцифри на сайті.

Отримані від стартапів онлайн-анкети журі розгляне з 16 по 19 грудня 2019 року й обере 25 найкращих з усієї України для подальшого пітчингу вживу та остаточного відбору, уточнюється в повідомленні.

Далі, 19 грудня 2019 року, відбудеться пітчинг-сесія, під час якої шляхом голосування журі обере й оголосить 15 найкращих стартапів - переможців конкурсу.

Переможці конкурсу отримають: квиток на участь у конференції, виставковий стенд, промо-участь у конференції та PR-підтримку організаторів, а також відшкодування фінансових витрат на логістику, уточнюється в повідомленні відомства.

Startup Grind Global 2020 відбуватиметься з 9 по 12 лютого 2020 року в Кремнієвій долині в США. У заході беруть участь 300 команд із понад 125 країн світу, які презентують свій продукт перед 10 тис. учасників події.

Startup Grind Kyiv є офіційним представником Startup Grind (спільнота налічує близько 2 млн найкращих підприємців світу), проводить регулярні події в Києві з 2014 року.

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" сприяє розвитку сильної, диверсифікованої та відкритої економіки України шляхом покращення бізнес-середовища для малих і середніх підприємств (МСП), підвищення конкурентності ключових галузей економіки й забезпечення України можливостями скористатися перевагами від угод про вільну торгівлю. Метою програми є заохочення створення бізнес-стартапів і діяльності МСП, підвищення конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримка конкурентоспроможності українських підприємств на міжнародних ринках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінсільгосп США прогнозує скорочення врожаю пшениці в Україні у 2024р на 8,7% і кукурудзи на 12,9%

Феросплавні заводи розглядають можливість запуску підприємств після простою з жовтня 2023 року

НБУ в п'ятницю опустив офіційний курс гривні ще на 17 коп. - до 39,72 грн/$1

Акціонери ПФТС схвалили і збільшення СК вдвічі, і можливу здачу ліцензії, біржа розраховує на діалог з регулятором

Кабмін виділив майже 7,2 млрд грн на відновлення енергосистеми України - Шмигаль

Інфляція в Україні у квітні 2024 р. знизилася до 0,2%, у річному виразі збереглася на рівні 3,2% - Держстат

Шмигаль: Ситуація в енергетиці зараз одна з найскладніших, іще раз закликаю до економії

Для бізнесу та промисловості Києва з 18:00 п'ятниці до 07:00 суботи запроваджуються обмеження споживання електроенергії

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА