15:17 21.02.2020

ЄІБ обговорює можливість фінансування 10 проектів у держсекторі в Україні в 2020 році - голова українського представництва

1 хв читати
ЄІБ обговорює можливість фінансування 10 проектів у держсекторі в Україні в 2020 році - голова українського представництва

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) обговорює з українськими партнерами з державного сектору можливість фінансування десяти проектів у 2020 році, повідомив голова представництва банку в Україні Жан-Ерік де Загон під час прес-брифінгу в Києві в п'ятницю.

За його словами, серед обговорюваних проектів - розвиток аеропорту "Бориспіль", траса М14 Маріуполь-Херсон, безпека на дорогах, розвиток міського громадського транспорту, інвестиційна програма "Укрпошти", завершення будівництва Ташлицької ГЕС.

Крім того, обговорюється програма раннього відновлення України, проект поліпшення енергоефективності в муніципальних будівлях, проект створення в країні центрів професійно-технічної освіти і навчання, а також посилення безпеки газопостачання.

Загон також повідомив, що в 2019 році ЄІБ профінансував в Україні проекти на загальну суму EUR540 млн. За його словами, йдеться про два проекти: реконструкція автодоріг в Україні на суму EUR450 млн і фінансування проектів аграрної групи "Кернел" на EUR 90 млн.

Як повідомлялося, ЄІБ у грудні 2019 року запустив проект на EUR400 млн з надання довгострокового фінансування малим і середнім підприємствам агропромислового сектору України. Згідно з повідомленням на сайті банку, кредит ЄІБ буде надано через фінансових посередників приватного та державного секторів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

По всій Україні, крім трьох областей, від ранку неділі діють аварійні відключення е/е - "Укренерго".

У столиці, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Дніпропетровській та Донецькій області запроваджено екстрені відключення - ДТЕК

Майже 100% дронів для ЗСУ розробляють в Україні, більшу частину в цьому секторі займає приватний бізнес

Україна експортувала морським коридором 50 млн т вантажів, відправивши 1737 суден - Мінвідновлення

"Укренерго" продовжило до кінця доби застосування лімітів енергоспоживання

Доходи загального фонду держбюджету в травні трохи знизилися до 151,6 млрд грн

Diia.City United закликала уряд прискорити запровадження е-бронювання та збільшити термін броні до 12 місяців

РФ завдала ударів по енергооб'єктах у п'яти областях, можливі зміни в обмеженні електропостачання - Міненерго

Націоналізовано активи компанії, пов'язаної з російським букмекером, на суму понад 1,8 млрд грн

Аграріям із чинною бронню на мобілізацію автоматично пролонговано її на 1 місяць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА