15:53 17.03.2020

Wizz Air автоматизує процес відшкодування вартості квитків на скасованих рейсах і тимчасово відключить функцію онлайн-реєстрації запитів зі скаргами

2 хв читати
Wizz Air автоматизує процес відшкодування вартості квитків на скасованих рейсах і тимчасово відключить функцію онлайн-реєстрації запитів зі скаргами

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air автоматизує процес відшкодування вартості квитків у зв'язку з великою кількістю скасованих рейсів через введені країнами обмеження, які мають на меті мінімізувати поширення пандемії коронавірусу COVID-19.

"Пасажирам, бронювання яких змінилися, автоматично перерахують 120% компенсацію вартості квитків на їхній рахунок WIZZ у формі кредиту", - наголошується в повідомленні, розісланому авіакомпанією у вівторок.

Одночасно з впровадженням технологічного процесу відшкодування, авіакомпанія тимчасово відключить функцію онлайн-реєстрації запитів зі скаргами до 14 квітня 2020 року, щоб переконатися, що може обробити у понад 100 разів більше скасованих останнім часом перельотів.

Wizz Air запевняє, що всі запити будуть розглянуті, навіть якщо це займе більше часу, ніж зазвичай, і гарантує, що пасажири матимуть право на компенсацію вартості квитків скасованих рейсів.

"Оскільки наразі одним із наших пріоритетів є розробка автоматичної системи відшкодування для туристичних агентств, Wizz Air просить їх зв'язатися з колл-центром", - наголошується в повідомленні авіакомпанії.

Пасажири, які здійснювали бронювання у туристичних агентств, а також через туристичні агентства онлайн, мають зв'язатися з компанією, в якій вони придбали квитки.

Wizz Air також просить своїх клієнтів, за можливості, користуватися послугами самообслуговування, що допоможе зменшити надзвичайно інтенсивне навантаження на колл-центри авіакомпанії.

Як повідомлялося, Wizz Air 15 березня сповістила про тимчасову відміну всіх рейсів у/з України у зв'язку з введеними українським урядом обмеженнями на міжнародне регулярне авіасполучення, які почнуть діяти з 17 березня 2020 року.

О 00:00 16 березня Україна тимчасово закрила майже сотню пунктів пропуску та тимчасово заборонила в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства.

Обмеження пропускних операцій на державному кордоні України вводяться відповідно до рішень РНБО та уряду, ухвалених через пандемію вірусу COVID-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Нафтогаз" упровадив внутрішній регламент REMIT

"Київтеплоенерго" поміняло на Солом'янці пошкоджену ділянку тепломережі під залізничними коліями без перекриття руху

IFC має намір профінансувати будівництво "Галнафтогазом" ВЕС 150 МВт

DFC і Proparco мають намір надати по $50 млн ЄБРР у 2025 р. для покриття ризиків із торговельного фінансування України

НАБУ направило до суду справу про завдання збитків ДП "Укрспирт" на 55 млн грн

"Укрнафта" планує побудувати у 2024 р. ще близько 100 МВт газової генерації

"Метінвест" має стратегію переходу до виробництва "зеленої" сталі, є проєкти з нарощування випуску окатишів DRI - CСO

НБУ очікувано знизив облікову ставку до 13%

"Енергоатом" найближчими днями виведе в плановий ремонт енергоблок 1000 МВт

"Київтеплоенерго" придбає 15 когенераційних установок сумарною потужністю 60,5 МВт за 1,125 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА