20:12 25.09.2020

На заводі "Енергія" модернізували усі електрофільтри та встановлюють систему хімочистки димових газів

2 хв читати
На заводі "Енергія" модернізували усі електрофільтри та встановлюють систему хімочистки димових газів

Київ. 25 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - На сміттєспалювальному заводі "Енергія" модернізували всі електрофільтри та встановлюють систему хімочистки димових газів.

Як повідомила прес-служба КП "Київтеплоенерго", до нового опалювального сезону завод "Енергія" увійде з повністю оновленим комплексом очищення викидів.

"На електрофільтрах встановили нові газоходи, двигуни, редуктори, відремонтували трансформатори, замінили електричне обладнання, теплову ізоляцію та захисне покриття, оновили арматуру. Їх обладнали сучасною автоматичною системою управління, яка дає змогу контролювати рівень напруги та інші виробничі показники в режимі онлайн", - розповів директор заводу "Енергія" КП "Київтеплоенерго" Сергій Крикун.

У прес-службі підприємства також нагадали, що за підтримки та фінансування міста на заводі розпочався проект із будівництва хімічного очищення димових газів.

"Після його завершення викиди підприємства відповідатимуть європейським екологічним нормативам Директиви ЄС 2010/75EU, які в середньому вп'ятеро нижчі за українські", - пояснило КП.

У рамках підготовки до нового опалювального сезону 2020/2021 та з метою забезпечення стабільної роботи 2 вересня завод "Енергія" зупинився на плановий ремонт. Тут відремонтують бункер приймання твердих побутових відходів, дві бойлерні, димову трубу, провели чистку бункера золи, ревізію арматури, а також технічну діагностику трубопроводів і котла №4.

Завод "Енергія" - єдине сміттєспалювальне підприємство в Україні, яке утилізує 25% твердих побутових відходів столиці та забезпечує опалюванням і гарячою водою майже 300 багатоповерхівок. Завод працює у рамках дозволу на викиди забруднювальних речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, видане Міністерством екології та природних ресурсів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

"Епіцентр" фіксує зростання попиту на зарядні станції в 4,5 раза і готовий до можливого стрибка запитів на генератори

Дефіцит е/е значний протягом майже всієї доби, за винятком годин активної роботи ВДЕ - "Укренерго"

"Нафтогаз" готовий надати свою інфраструктуру для оперативного підключення газової генерації е/е і забезпечити її газом - СЕО

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА