10:43 01.10.2020

Пожежу на території "Сєверодонецького "Азоту" загасили, цехи продовжують роботу - Group DF

2 хв читати
Пожежу на території "Сєверодонецького "Азоту" загасили, цехи продовжують роботу - Group DF

Пожежа на території ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот" не вплинула на роботу його виробничих цехів, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор із корпоративних комунікацій Group DF Олег Арестархов.

"Пожежа, яка сталася сьогодні вночі на території "Сєверодонецького "Азоту", жодним чином не вплине на роботу основних виробничих цехів підприємства, які виробляють добрива", - сказав він у четвер.

За словами Арестархова, на сьогодні працює у штатному режимі технологічний комплекс цеху нейтралізації та очищення промислових стічних вод.

"Всі 100% контрактів на постачання добрив будуть виконані без збоїв", - наголосив директор із корпоративних комунікацій Group DF.

Він уточнив, що 30 вересня приблизно о 20:00 через триваючі пожежі у Луганській області на "Сєверодонецькому "Азоті" виникла надзвичайна ситуація: на території цеху нейтралізації та очищення промислових стічних вод загорілися трава, кущі та дерева. Аварійно-рятувальні служби підприємства оперативно прибули на місце пожежі і протягом декількох годин загасили пожежу, зазначив Арестархов. За його словами, на підприємстві створено і працює оперативний штаб, який контролює ситуацію, пов'язану з пожежами у Луганській області.

Крім того, для посилення безпеки організовано цілодобове чергування персоналу, проведено додаткову перевірку всієї необхідної для пожежогасіння техніки та інструктаж персоналу з техніки безпеки, додав директор із корпоративних комунікацій Group DF.

ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот" - одне із найбільших українських хімічних підприємств, з 2011 року входить до Group DF Дмитра Фірташа. Основний напрям роботи підприємства - виробництво мінеральних азотних добрив.

Підприємство включає в себе цехи аміаку 1-А (потужність - 1700 тонн/добу) і 1-Б (1360 тонн/добу), цех сечовини (карбаміду) (1200 тонн/добу), цех азотної кислоти (1440 тонн/добу, працюють чотири агрегати УКЛ), цех виробництва аміачної селітри (1 550 тонн/добу, працюють дві грануляційні вежі), інші структурні підрозділи.

У першому півріччі 2020 року "Сєвєродонецький "Азот" випустив 330,78 тис. тонн мінеральних добрив, що у 3,2 раза більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

Ситуація з е/е покращиться наступного тижня з потеплінням, але її дефіцит зберігатиметься ще довго - глава "Укренерго"

Харків чи не єдине місто, яке має детальний план підготовки до зими, - радник прем'єра

Потрібно готуватися до обмежень електроенергії практично на все літо - радник прем'єра

Група Єрмака-Макфола представила новий план економічного тиску на РФ

"Укренерго" анонсує погодинні відключення е/е протягом доби, обленерго сподіваються уникнути графіків удень

ЕКА у квітні застрахувало 46 млн грн кредитних договорів, підтримавши 1,07 млрд грн експорту

ЕКА на тижні затвердить продукт страхування інвесткредитів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА