19:20 04.01.2021

ABM Technology анонсував запуск виробництва імплантатів для травматології та ортопедії

1 хв читати

Завод із виробництва медвиробів ABM Technology (Дніпро) планує в 2021 році запустити виробництво високотехнологічних пристроїв і комплектувальних для травматології та ортопедії під торговельною маркою Bauer's Synthes, повідомив голова ради корпорації "Алеф" Вадим Єрмолаєв у Facebook.

"У новому, 2021 році ми анонсуємо старт нового проекту заводу ABM Technology (...) Скоро ABM Technology запустить виробництво високотехнологічних пристроїв і комплектувальних для травматології та ортопедії під торговельною маркою Bauer's Synthes. І ми впевнені - це стане початком нового етапу в українській травматології!" - написав він.

"Після численних лабораторних досліджень, випробувань матеріалів для виробництва, глибокого аналізу досвіду ортопедів-травматологів із використання таких виробів фахівці заводу готові покласти початок новому етапу в українській імплантології", - зазначається на сторінці корпорації "Алеф" у Facebook.

Корпорація "Алеф" об'єднує десять різнопрофільних бізнесів, що працюють у сегменті девелопменту, виробництва будівельних матеріалів та в аграрній сфері. Голова ради корпорації "Алеф" - Вадим Єрмолаєв, засновник також таких підприємств, як "Міропласт", "ЮДК", "ABM Technology", "Оскар", "Днепропресс Сталь", "Алеф-Виналь", "Сади Дніпра", "Лунапак", "Агроальянс".

ABM Technology - завод із виробництва медвиробів із біосумісних металів і полімерів. Виготовлювані на заводі вироби можуть застосовуватися в щелепно-лицевій, спінальній, кардіоваскулярній імплантології та нейрохірургії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

"Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА