19:16 26.05.2021

Екс-голова PBN H+K Strategies Ukraine займеться розширенням співпраці "Нафтогазу" з міжнародними організаціями

2 хв читати
Екс-голова PBN H+K Strategies Ukraine займеться розширенням співпраці "Нафтогазу" з міжнародними організаціями

Екс-генеральний директор українського підрозділу міжнародного агентства у сфері стратегічних комунікацій PBN Hill+Knowlton Strategies Мирон Василик на позиції радника голови НАК "Нафтогаз України" займеться питаннями розширення співпраці з міжнародними організаціями.

Відповідно до прес-релізу НАК, він також має досвід роботи в Національному комітеті Республіканської партії, Державному департаменті та Департаменті захисту довкілля США.

Крім того, керівником напряму взаємодії з органами державної влади (GR-комунікації) став Роман Супрун, який має досвід роботи у провідних консалтингових компаніях і проектах, що спеціалізуються на GR та лобіюванні. Зокрема, супроводжував у Верховній Раді процес анбандлінгу "Нафтогазу".

"Нафтогаз" підсилює управлінську команду для досягнення якісних змін у взаємодії із стейкхолдерами, проведення справжніх і складних реформ, а також пошуку нових інструментів протидії проекту "Північний потік-2". Саме над такими завданнями працюватимуть у НАК Мирон Василик та Роман Супрун. Найближчим часом команда лише розширюватиметься професіоналами", - зазначено в повідомленні.

"Нафтогаз" також підтвердив завершення роботи в компанії Альони Осмоловської (GR-директор), а також радників голови правління Лани Зеркаль (зв'язки зі стейкхолдерами) та Вадима Гламаздіна (представлення інтересів у США).

"Свого часу я працював разом із Альоною Осмоловською, Ланою Зеркаль та Вадимом Гламаздіним, і тому хочу їм подякувати за позитивні результати у спільній роботі. Щиро бажаю їм реалізувати свій потенціал на благо України", - зазначив голова "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

Як повідомлялося, з 29 квітня 2021 року на посаду голови правління НАК "Нафтогаз України" замість Андрія Коболєва призначений Юрій Вітренко.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

Ситуація з е/е покращиться наступного тижня з потеплінням, але її дефіцит зберігатиметься ще довго - глава "Укренерго"

Харків чи не єдине місто, яке має детальний план підготовки до зими, - радник прем'єра

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА