15:41 20.07.2022

"БРСМ-Нафта" зняла обмеження на продаж пального

2 хв читати
"БРСМ-Нафта" зняла обмеження на продаж пального

Мережа АЗК "БРСМ-Нафта" зняла обмеження на продаж пального на власних заправках, повідомляється у пресрелізі компанії у середу.

"Відтепер кожен водій може заправитися без обмеження літражу в мережі АЗК "БРСМ-Нафта". Крім того, одна з найбільших національних мереж повернула можливість заправки пального до каністр, які можна придбати на будь-якому АЗК", - зазначено у повідомленні.

Згідно з ним, для всіх клієнтів, які є учасником програми лояльності БРСМ PLUS, діють знижки від 50 коп. на кожному літрі газу, ДП та біо, а при купівлі товару категорії "фастфуд" знижка збільшується ще на 50 коп. Додатково клієнтам нараховуватимуться подвійні бали на картку лояльності у разі купівлі пального з 25 липня та до кінця місяця.

Наразі "БРСМ-Нафта" налагодила імпорт пального з Румунії, Болгарії, Азербайджану, Оману, Литви та Польщі, зазначили у мережі АЗК.

"Ми робимо все можливе, щоб мережа працювала повноцінно за будь-яких обставин. Це стосується як швидкого відновлення АЗК, що постраждали внаслідок воєнних дій, так і наявності пального", - заявив директор зі стратегічного маркетингу мережі АЗК "БРСМ-Нафта" Олександр Мельничук, слова якого наведено у пресрелізі.

Як зазначають у компанії, з початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого цього року "БРСМ-Нафта" безкоштовно заправляє транспортні засоби ЗСУ, ДСНС, швидкої допомоги, поліції та ТРО. "За весь період повномасштабної війни було виділено 473 тис. літрів пального", - наголосили у мережі АЗК.

"БРСМ-Нафта" - торгова марка однієї з перших у пострадянській Україні мереж автозаправних комплексів, яка була створена у 1991 році. Під торговою маркою "БРСМ-Нафта" працюють понад 200 АЗК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

Вартість завершення першого етапу валютної лібералізації оцінюють у $5,5 млрд

Прийом заявок до ДАР на отримання дотацій на оброблювану землю від фермерів деокупованих територій стартує 1 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА