15:51 25.09.2023

Мережа секс-шопів "No Taboo" заявляє про вирішення податкових питань

2 хв читати

Одна з найбільших в Україні мереж інтим-бутиків No Taboo, яку було звинувачено в липні в приховуванні податків, заявила про проходження податкової перевірки та врегулювання податкових питань до неї.

"Мережу магазинів інтимних товарів нещодавно перевіряла податкова. Ми успішно пройшли цю перевірку, були призначені незначні штрафи - від 340 до 1000 грн за відсутність РРО з вимогою встановити їх до жовтня цього року. Тут усе справедливо", - наводяться в повідомленні компанії слова власниці мережі Анжели Запорожець.

За її словами, офіс компанії в Києві згорів у березні 2022 року, тож після повернення бізнесу зі Львова до столиці знадобився час на відновлення бази і техніки, і компанія не встигла вчасно оплатити ліцензію на встановлення РРО.

"Але під час перевірки ми підтвердили рахунками, що ліцензії на РРО було придбано. Перевіряльники взяли це до уваги і врахували", - розповіла власниця секс-шопів.

Зазначається також, що в компанії зайнято й офіційно працевлаштовано 150 осіб, за виплату зарплат яким до бюджетів цього року буде сумарно сплачено 7,8 млн грн податків, а податкова перевірка підтвердила продаж у мережі сертифікованих розмитнених товарів, придбаних в Україні та Європі.

Як повідомлялося, наприкінці липня голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев звинуватив No Taboo у приховуванні від оподаткування виторгу в $230 тис. щомісяця і в тому, що персонал офіційно не працевлаштований.

Раніше, 18 липня, ДПС у Києві заявила про виявлення мережі магазинів, у якій під час продажу товару за готівку видавали чеки, що імітують фіскальні, водночас інформацію про такі операції не надсилали до Системи обліку даних РРО.

Зазначалося, що за результатами здійснених контрольно-перевірочних заходів платник податків збільшив показники середньодобового виторгу в мережі на 23%, водночас середньодобові готівкові розрахунки зросли в 10-15 разів.

Згідно з інформацією на сайті компанії "No Taboo", вона працює понад 15 років. У компанії агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що наразі мережа складається з 45 бутиків у різних містах України, а у квітні минулого року два магазини було відкрито за кордоном - у Валенсії та Барселоні. Крім того, в Україні працюють ще близько десятка магазинів за франчайзингом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА