10:46 24.10.2023

Польська Pronar планує вийти на ринок розмінування України з новою технікою

2 хв читати
Польська Pronar планує вийти на ринок розмінування України з новою технікою

Польська Pronar, великий виробник сільськогосподарської та комунальної техніки, здійснює патентування спеціальної машини для розмінування полів і будівельних майданчиків, плануючи розпочати її масовий випуск для потреб України в 2024 році, повідомив директор з торгівлі та маркетингу Pronar Радослав Білецькі.

"Колектив зі 150 інженерів дуже тісно співпрацює з партнерами в Україні, щоб подолати наявні виклики... - заміновані сільськогосподарські поля... щоб сільськогосподарська техніка мала спеціальні інтегровані системи, які могли б вирішувати ці завдання", - сказав він на форумі "Україна-Польща. Сектор машин і обладнання" під патронатом Польського агентства з інвестицій і торгівлі та Польської спілки роботодавців у сфері будівництва в польському Сім'ятичі.

Білецькі відмовився назвати точніші характеристики машини до завершення процедури патентування, зазначивши, що цей транспортний засіб буде автоматизовано, керувати ним можна буде дистанційно, його можна буде застосовувати на полях, майданчиках для будівництва та інших відкритих ділянках.

За словами директора з торгівлі та маркетингу, це чергова продуктова лінійка, яку Pronar спроєктував спеціально для використання в Україні.

"Новітня лінія - це подрібнювальні машини. Вони дають змогу довести до нульового рівня ті місця, де бізнес і далі розвиватиметься, щоб підготувати локації для нового будівництва", - зазначив Білецькі.

Він додав, що Pronar також експортує в Україну снігоочисники, розкидальні та підмітальні машини, які допомагають забезпечувати транспортне сполучення.

Раніше Міністерство економіки України зазначало, що в країні є 30 машин для розмінування, з яких постійно працюють 25.

Pronar - польська виробнича компанія, що працює з 1988 року. Згідно з інформацією на сайті, має дев'ять виробничих майданчиків, власний науково-дослідний центр, аеропорт і виставковий центр. За твердженням компанії, вона посідає значущі позиції в Європі у виробництві сільськогосподарської, комунальної та переробної техніки, дробарок і дискових коліс для тихохідних машин і компонентів, постачаючи продукцію загалом до понад 80 країн. У Pronar працюють більше ніж 3 000 співробітників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА