11:15 01.05.2024

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

1 хв читати
"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

ПАТ "Укрнафта" до кінця травня 2024 року подовжило дію цінової знижки на автозаправних комплексах UKRNAFTA в Харківській області в розмірі 3 грн від стели на дизель і бензин марки А-95.

"Компанія розуміє важливість підтримки харків'ян, щоб вони мали можливість заправити генератори під час відключень світла та користуватися автомобільним транспортом в умовах загострення російських атак", - ідеться в пресрелізі компанії в середу.

В "Укрнафті" також заявили про можливість у подальшому продовжити відпуск пального за зниженою ціною в регіоні в разі потреби.

Нагадується, що "Укрнафта" виділила 20 млн грн на потреби Сил оборони, які захищають Харківську область, і надала 50 тис. літрів пального для роботи генераторів на об'єктах критичної інфраструктури, у лікарнях і комунальних підприємствах.

"Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС із 537 станцій, з яких діють 456. Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року "Укрнафта" випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", які реалізують юридичним і фізичним особам через ТОВ "Укрнафта-Постач".

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року Ставка верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення передати державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам, якою зараз управляє Міноборони.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ощадбанк придбав облігації нового випуску "Нової пошти" на 650 млн грн

"Нафтогаз" і Міноборони почали формування незалежної НР в "Укртатнафті"

Шмигаль доручив Міненергетики та "Укренерго" розробити проєкт постанови щодо справедливих графіків відключень споживачів від електроенергії

Україна виконала всі структурні маяки до очікуваної наприкінці травня місії МВФ щодо 4-го перегляду програми EFF - заступниця міністра фінансів

Тимчасова комісія КМДА щодо "Київміськбуду" запропонує владі докапіталізувати будкомпанію

Зростання реального ВВП України у квітні-2024 сповільнилося до 4,1% - ІЕД

"Укренерго" відмовилося від обмеження енергопостачання з 11:00 до 17:00 вівторка через сонячну погоду

NovaPay конкуруватиме з банками за зарплатні картки

НБУ в понеділок опустив офіційний курс гривні на 24 коп.

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА