14:44 08.10.2012

Россільгоспнагляд з 15 жовтня забороняє ввезення продукції з низки підприємств Китаю, Канади і України

1 хв читати
Россільгоспнагляд з 15 жовтня забороняє ввезення продукції з низки підприємств Китаю, Канади і України

Россільгоспнагляд з 15 жовтня забороняє постачання продукції з низки підприємств Китаю, Канади і України, повідомила служба.

Під час посиленого лабораторного контролю в партії риби, що надійшла з китайського підприємства №3500/02154 (Zhangzhou Hsien-pin Frozen Foods Co., Ltd.) була виявлена ртуть. Бактерії групи кишкової палички були виявлені в партії креветок, що надійшла з канадського підприємства N3128 (Mersey Venture), і в партії сиру українського підприємства N17-17-04 MP ("Дубномолоко").

Рішення про постачання продукції, відвантаженої з цих підприємств до 15 жовтня, ухвалюватимуть у звичайному режимі з подальшим обов'язковим проведенням лабораторного контролю за показниками безпеки із виявленої групи ризику, уточнює Россільгоспнагляд.

Крім того, служба ввела режим посиленого лабораторного контролю за продукцією низки підприємств Ісландії, Бразилії, Норвегії, Данії, Уругваю та США у зв'язку з виявленням в ній бактерій групи кишкової палички і мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів. Рішення про заборону постачань не ухвалювалося, оскільки порушення виявлено вперше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА