14:48 10.10.2012

Підозрюваного в убивстві охоронців у ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка оголошено в міждержавний і міжнародний розшук

2 хв читати
Підозрюваного в убивстві охоронців у ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка оголошено в міждержавний і міжнародний розшук

На сайті міжнародної поліції Інтерпол з'явилася інформація про розшук підозрюваного у вбивстві охоронців у ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка.

Інформацію про це розміщено в розділі "Wanted persons" ("Розшукувані особи" - ІФ) сайта. На сторінці зазначається, що Я.Мазурка розшукують за запитом України. Там також значиться, що він народився 13 червня 1974 року, за національністю українець, зріст 1,85 м, волосся світле, очі сірі.

На сайті розміщені три фотографії, які раніше публікували українські ЗМІ: одна - скріншот із відеокамер спостереження у ТРЦ "Караван" у день вбивства, інша - фотографія з паспорта Я.Мазурка і третя - його фото в домашній обстановці.

"Якщо у вас є якась інформація, будь ласка, повідомте", - йдеться на сайті Інтерполу.

У МВС України агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили цю інформацію, наголосивши, що це стандартна процедура. "Так, його оголошено в міждержавний і міжнародний розшук", - повідомили у відомстві.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець торговельно-розважального центру "Караван" на вул. Лугова в Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім сховався.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. Орієнтування на злочинця розіслані до Росії та Білорусі.

За інформацію, яка допоможе у розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис грн.

В.Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА