19:19 06.11.2012

Президент ФФУ має намір обговорити з Платіні програму розвитку в Україні масового дитячо-юнацького футболу

1 хв читати

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков на запрошення президента УЄФА Мішеля Платіні відвідує 6-7 листопада штаб-квартиру Союзу європейських футбольних асоціацій у Ньоні (Швейцарія).

Як повідомляє прес-служба ФФУ у вівторок, під час візиту передбачається зустріч із президентом, генеральним секретарем УЄФА, директором і співробітниками підрозділу Національних асоціацій. У складі української делегації - віце-президент ФФУ Віталій Данілов і член тренерського штабу національної збірної України Олександр Заваров.

А.Коньков подякував М.Платіні за запрошення і висловив упевненість у плідній співпраці "на благо розвитку українського та європейського футболу".

"Питань для обговорення у нас досить багато - це передусім програми розвитку масового дитячо-юнацького футболу, ми хочемо створити всі умови для того, щоб у наших клубах було все більше і більше українських талановитих гравців. Також важлива програма допомоги масовому футболу", - цитує президента ФФУ прес-служба федерації.

А.Коньков також називає пріоритетними у співпраці впровадження в Україні програми УЄФА з ефективного управління, впровадження тренерської Конвенції УЄФА, розвиток жіночого футболу в Україні, зміцнення бази для розвитку дитячо-юнацького футболу і підготовку висококваліфікованих тренерських кадрів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА