13:15 12.11.2012

Березовський ніколи не був акціонером IDS Group, заявляють у IDS Borjomi International

2 хв читати

Російський бізнесмен Борис Березовський не є і ні коли не був акціонером IDS Group, заявляє член ради директорів IDS Borjomi International Пітер Нейгл.

"Містер Березовський не є і ніколи не був акціонером IDS Group. Він також не має свого інтересу в компанії. Будь-які спроби стверджувати протилежне є неправильними", - сказав він на прес-конференції в Києві в понеділок.

П.Нейгл уточнив, що мажоритарним акціонером групи є сім'ї Бадрі Патаркацишвілі, іншими акціонерами є громадяни Великобританії Голландії та США.

Як повідомлялося, 8 листопада в IDS Group Ukraine заявили про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінеральних вод.

Як напередодні повідомив консультант стратегії групи Микола Кміть, "триває процес рейдерського захоплення нашого харчового холдингу на вигадану історію про те, що нібито в нас вклав гроші російський олігарх Березовський (Борис Березовський - ІФ). Хоча Миргородський завод (мінеральних вод - ІФ) заснували ще тоді, коли Березовський не народився, а завод у Моршині побудували з нуля, і ніколи Березовського тут не було. Жодної платіжки, жодного закордонного рахунку до нас ніколи не було. Більше того, є рішення Лондонського суду, в якому чітко написано, що Березовський ніколи не був нашим акціонером і не є".

За його словами, за рішенням Басманного суду Москви ДПС України заарештовує майно і рахунки холдингу: "Податкова в Миргороді заарештувала рахунки, викликає на допити директорів, були проведені обшуки у бухгалтера і директора Миргородського заводу мінвод. А Сихівський райсуд Львова ухвалив рішення заарештувати наше майно на основі того, що Росія попросила".

М.Кміть також стверджує, що практично зупинено роботу Миргородського заводу мінеральних вод, а директора заводу у Моршині викликали в четвер до слідчого податкової міліції.

IDS Group Ukraine створена наприкінці 2004 року шляхом об'єднання Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод "Оскар", ЗАТ "Індустріальні та дистрибуційні системи" ("ІДС") і ВАТ "Нова".

Група компаній IDS Group Ukraine, що входить до складу IDS Borjomi International, випускає мінеральну воду під торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька Аква-Еко", "Трускавецька Кришталева", "Старий Миргород", "Аляска", "Сорочинська", "Аква Няня", Aqua Life тощо. Крім того, група є ексклюзивним імпортером грузинської мінеральної води "Боржомі" в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА