15:11 13.11.2012

Демаркація кордону з Росією - це крок назустріч лібералізації візового режиму з ЄС, заявляють у Києві

1 хв читати
Демаркація кордону з Росією - це крок назустріч лібералізації візового режиму з ЄС, заявляють у Києві

Початок демаркації кордону з Російською Федерацією позитивно позначиться на переговорах щодо лібералізації візового режиму з Європейським Союзом, вважають у Міністерстві закордонних справ (МЗС) України.

"Демаркація кордону з Росією - це прямий крок назустріч лібералізації візового режиму з ЄС", - заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин на брифінгу у вівторок у Києві.

Він нагадав, що 7 листопада було встановлено перший прикордонний знак на українсько-російському кордоні, що стало початком практичних робіт із демаркації. Представник МЗС зазначив, що таким чином можна говорити про вирішення проблемних питань у відносинах із російською стороною, які не розв'язувалися десятиліттями.

"Ми вважаємо, що успіх євроінтеграції неможливий без конструктивних і партнерських відносин із Росією. Тобто Україна, яка перебуває в поганих відносинах з Росією, Європі не потрібна, оскільки без партнерства з Росією неможливо вирішити ті питання, які безпосередньо пов'язані з нашими завданнями в європейському напрямі", - наголосив О.Волошин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА