17:10 19.11.2012

Уряд призначив заступника голови правлiння "Нафтогазу України" Олександра Кацубу замiсть його брата Сергiя

2 хв читати

Заступником голови правлiння Нацiональної акцiонерної компанiї (НАК) "Нафтогаз України" призначено Олександра Кацубу, який iз вересня 2010 року працював заступником голови правлiння дочки держхолдингу - ДАТ "Чорноморнафтогаз" (Сiмферополь). На посадi заступника голови НАК О.Кацуба змiнив свого брата Сергiя Кацубу, якого звiльнено з посади у зв'язку з його обранням народним депутатом України.

Вiдповiднi кадровi рiшення закрiплено розпорядженнями Кабмiну №912-р та №913-р вiд 19 листопада 2012 року, текст яких оприлюднено на урядовому порталi.

О.Кацуба трудову дiяльнiсть розпочав на посадi заступника директора з економiчної дiяльностi ТОВ "Науково-виробнича фiрма "Технопроект". Потiм входив до наглядової ради ЗАТ "Харкiвський завод електромонтажних виробiв" i працював заступником директора апарату управлiння газопромислового управлiння (ГПУ) "Полтавагазвидобування" ДК "Укргазвидобування".

С.Кацуба до призначення в липнi 2012 року заступником голови правлiння "Нафтогазу України" обiймав посаду директора департаменту матерiального, господарського та iнформацiйно-технiчного забезпечення держхолдингу. До Верховної Ради С.Кацуба пройшов, вигравши вибори в окрузi №92, розташованому в Київськiй областi.

Голову правлiння "Нафтогазу України" та його заступникiв i членiв правлiння призначає та звiльняє Кабiнет Мiнiстрiв.

Правлiння "Нафтогазу України" з березня 2010 року очолює Євген Бакулiн. Його першим заступником є Володимир Трiколiч, а посади заступникiв обiймають Вадим Чупрун, Геннадiй Юр’єв та Євген Корнiйчук.

"Нафтогаз України" об'єднує найбiльшi нафтогазовидобувнi пiдприємства країни. Холдинг є монополiстом iз транзиту та зберiгання природного газу в пiдземних сховищах, а також iз транспортування нафти трубопровiдним транспортом територiєю країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА