11:59 28.11.2012

Додаткові кошти на виплату зарплат уряд виділить вже в середу - Азаров

1 хв читати
Додаткові кошти на виплату зарплат уряд виділить вже в середу - Азаров

Уряд України на засіданні в середу має намір виділити додаткові кошти на виплату зарплат у грудні, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Сьогодні ми ухвалимо рішення про виділення додаткових коштів на виплату заробітних плат у грудні. Так що всі можуть бути впевнені, що всі новорічні свята ми зустрінемо, як годиться - з гарним настроєм і оптимізмом", - сказав він, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів у середу .

Він зазначив, що уряд проаналізував ситуацію із затримками з виплати зарплат, і охарактеризував її як "некритичні, але неприйнятні".

Прем'єр доручив Міністерству фінансів і Міністерству соціальної політики 29 листопада провести селекторну нараду за участю всіх керівників регіонів і з'ясувати причини випадків затримки виплати зарплат. Він також розпорядився негайно надати фінансову допомогу в об'єктивно необхідних випадках.

"Але при цьому я вимагаю спитати із керівників регіонів, як використовувалися останній місяць бюджетні кошти", - зазначив прем'єр.

За його словами, є випадки, коли окремі чиновники, розраховуючи, що з виплатою зарплат уряд завжди допоможе, використовують фінансові ресурси не на першочергові цілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА