15:23 06.12.2012

Samsung планує вiдкрити науково-дослiдний центр у Харковi в 2013 роцi

2 хв читати

Компанiя "Samsung Electronics Ukraine" планує у 2013 роцi вiдкрити великий науково-дослiдний центр у Харковi, повiдомив посол Республiки Корея в Українi Кiм Iн-Цжун.

"У компанiї Samsung Electronics є плани створення до березня 2013 року масштабного науково-дослiдного центру в Харковi. Думаю, на таке рiшення компанiї вплинуло два фактори: те, що Харкiв є iндустрiальним i технiчним центром України, а також, що ваше мiсто має найкращi в Українi умови для впровадження i розвитку нових технологiй. Нам хотiлося б попросити надати корпорацiї можливiсть працевлаштувати найталановитiших талановитих i здiбних iнженерiв, якi змогли б працювати над iнновацiями ", - цитує слова Кiм Iн-Чжуна на зустрiчi з керiвництвом Харкiвської областi прес-служба Харкiвської облдержадмiнiстрацiї (ХОДА).

Посол Республiки Корея нагадав, що домовленiсть про пiдтримку IT-iнiцiатив корейських компанiй в Українi було досягнуто пiд час вiзиту до Кореї президента України Вiктора Януковича у березнi 2012 року.

У вiдповiдностi з цими домовленостями, компанiя Samsung Electronics i науково дослiдний центр Samsung в Українi планують до кiнця 2013 року працевлаштувати понад 2 тис. українських iнженерiв.

Кiм Iн-Чжун зазначив також, що корпорацiя Samsung Electronics Ukraine просить сприяння Харкiвської облдержадмiнiстрацiї в залученнi квалiфiкованих кадрiв для роботи в науково-дослiдному центрi в Харковi.

"Голова Харкiвської облдержадмiнiстрацiї Михайло Добкiн пiдтвердив, що ми обов'язково пiдтримаємо вашу iнiцiативу. Харкiвська область зацiкавлена в тому, щоб наш науковий потенцiал i нашi висококвалiфiкованi фахiвцi у сферi IT-технологiй i електронiки знайшли роботу в цьому науково-дослiдному центрi", - сказав перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА