15:49 27.12.2012

У Чернівцях чоловік підірвав себе вибухівкою в місцевому університеті. Постраждали дві особи, загрози їхньому життю немає - прокуратура

1 хв читати

Двоє людей постраждали від вибуху в одному з корпусів Буковинського державного медичного університету. Від стаціонарного лікування вони відмовилися, загрози їхньому життю немає, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

За інформацією прес-служби прокуратури Чернівецької області, правоохоронці знайшли на місці події тіло 62-річного жителя Чернівців.

Перевірка встановила, що вибуховим пристроєм, ймовірно, була бойова граната, яка здетонувала та стала причиною загибелі чоловіка.

За попередньою версією, між загиблим і працівником університету була неприязні стосунки через виділення земельної ділянки в садівничому товаристві.

Від вибуху також постраждали студент і викладач медуніверситету, які проходили поруч. Від стаціонарного лікування вони відмовилися, загрози їхньому життю та здоров'ю немає.

На місце виїжджали керівники прокуратури, УМВС та ГУ МНС у Чернівецькій області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, хід якого перебуває на контролі генерального прокурора України Віктора Пшонки.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, нині встановлюють особу загиблого.

Правоохоронці опрацьовують усі версії події - від необережного поводження з вибухотехнічним пристроєм до замаху на вбивство.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА