20:49 10.01.2013

МАУ виконує в четвер рейси "АероСвiту" до Праги, Баку, Астани та Тбiлiсi

2 хв читати

Авiакомпанiя "Мiжнароднi авiалiнiї України" (МАУ, Київ) 10 сiчня 2013 року виконує рейси авiакомпанiї "АероСвiт" iз Києва до Праги, Баку, Астани та Тбiлiсi на своїх повiтряних суднах.

Як повiдомила прес-служба МАУ, компанiя вживає всiх можливих заходiв iз метою допомогти "АероСвiту" в повному обсязi виконати зобов'язання перед його пасажирами.

"Фахiвцi МАУ нинi проводять консультацiї з органами державного управлiння та розробляють план необхiдних заходiв, спрямованих на вiдновлення в найкоротшi термiни нормального функцiонування комерцiйної цивiльної авiацiї та задоволення потреб пасажирiв у прямих i транзитних авiаперевезеннях", - йдеться в повiдомленнi.

Як повiдомлялося, "АероСвiт" обiцяє забезпечити чiтке iнформування про розклад польотiв для запобiгання скасуванню та затримкам рейсiв, оприлюднити тимчасовий графiк авiарейсiв, що дiятиме до 00:00 15 сiчня 2013 року, та забезпечити його виконання.

Крiм того, "АероСвiт" гарантує пасажирам доставку до мiсця призначення згiдно з придбаними квитками власними рейсами або рейсами перевiзникiв-партнерiв або повернення коштiв за мiсцем придбання квиткiв за процедурою, передбаченою правилами перевезень.

"Мiжнароднi авiалiнiї України" засновано в 1992 роцi. 100% акцiй компанiї перебувають у приватнiй власностi. Флот МАУ нараховує 19 середньомагiстральних лiтакiв Boeing-737. Авiакомпанiя сполучає Україну iз 40 столицями та ключовими мiстами Європи, Азiї, Африки та СНД, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх мiжнародних партнерiв у бiльш нiж 3000 iнших мiст свiту.

МАУ виконує близько 700 мiжнародних i внутрiшнiх рейсiв на тиждень. Базовим аеропортом МАУ є Мiжнародний аеропорт "Бориспiль".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Патріарх Варфоломій візьме участь у Саміті миру

Байден розпорядився виділити Україні $400 млн військової допомоги

США ВИДІЛЯТЬ ВІЙСЬКОВУ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ НА $400 МЛН - БІЛИЙ ДІМ

У Єлизаветівці на Донеччині під обстрілом загинули 2 мирні жителі, у Часовому Ярі 2 поранених

Лідери держав, які справді хочуть зупинити війну РФ проти України, мають бути присутні на Глобальному саміті миру - Єрмак

Окупанти обстріляли селище Веселе біля Нової Каховки, поранено 84-річну мешканку - обладміністрація

ТЦК мають приймати лікарняні, які виписали приватні клініки, за умови дотримання всіх вимог - юрист

США оголосять про новий пакет військової допомоги Україні на $400 млн - ЗМІ

Росіяни обстріляли Херсонщину, поранено двох людей - голова ОВА

Шмигаль на зустрічі з Чапутовою: Розраховуємо, що підтримка Словаччини буде непохитною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА