14:55 14.01.2013

Чернівецькі ударівці провели автопробіг проти приєднання України до Митного союзу

2 хв читати

Члени партії "УДАР" у Чернівцях провели автопробіг під час зустрічі міністрів закордонних справ України та Росії, на якій, зокрема, обговорювалися питання співпраці двох країн у рамках Митного союзу.

Як повідомляє прес-служба партії "УДАР" у понеділок, автоколона на чолі з головою Чернівецької обласної організації партії, народним депутатом Романом Ванзуряком роз'їжджала містом зі своєю символікою та гаслами "Чернівці - не політичний полігон", "Ні" - історичним помилкам", "Ми - нація, ми - незалежні, ми - українці", "Україні - європейський вибір".

"Харківські угоди, закон про мову та інтеграція в Митний союз - це зрада національних інтересів України. Відмова нинішньої влади від євроінтеграційного курсу - це не лише порушення Конституції, а ігнорування волевиявлення українців. Адже 48% громадян України висловилися за вступ нашої держави в Європейський Союз, про що свідчать результати соціологічних досліджень", - наголосив Р.Ванзуряк.

За словами депутата, Чернівецька міськадміністрація намагалася у судовому порядку обмежити проведення акцій протесту в день зустрічі міністрів закордонних справ. "Щоб уникнути будь-яких акцій протесту, Міністерство закордонних справ України навіть намагалося ввести в оману буковинців, змінивши дату візиту послів до Чернівців", - зазначив він, наголосивши, але чернівецька облорганізація партії "УДАР" "оперативно зреагувала на зміни та провела акцію вчасно".

Як повідомлялося, в Чернівцях глави МЗС України та Росії 13 січня повели сьоме засідання підкомітету з міжнародного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА