12:39 24.01.2013

КМДА може звiльнити голiв трьох райдержадмiнiстрацiй за неприбранi снiг i кригу

2 хв читати

Київська мiська державна адмiнiстрацiя розглядає питання звiльнення голiв трьох районних державних адмiнiстрацiй за незадовiльну роботу пiд час прибирання мiста вiд снiгу та накрижень.

Як повiдомляє прес-служба КМДА, роботу голiв трьох районних держадмiнiстрацiй (Голосiївської, Святошинської, Подiльської) визнано незадовiльною в частинi прибирання територiй вiд снiгу та накрижень. Наразi розглядається питання щодо їх звiльнення.

Крiм того, за недбале ставлення до своїх професiйних обов’язкiв КМДА ухвалила рiшення про звiльнення чотирьох директорiв житлових органiзацiй мiста: керiвника КП РЕО-2 (Святошинський район), КП ЖЕО-103 (Голосiївський район), КП ЖЕО-301 (Деснянський район) та КП "Дирекцiя" (Солом’янський район).

За iнформацiєю call-центру (15-51), за останню добу зi скаргами про незадовiльне прибирання снiгу та криги звернулися 562 киянина. Найбiльше скарг надiйшло вiд жителiв Солом'янського та Голосiївського районiв.

"Незважаючи на те, що центральнi вулицi мiста були почищенi, ми не задоволенi загальною ситуацiєю з лiквiдацiї накрижень на прибудинкових територiях, тротуарах, провулках тощо. При температурi повiтря мiнус 5°С iшов дощ, i Київ – 835 квадратних кiлометрiв – перетворився на суцiльну ковзанку", - цитує прес-служба першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака.

Вiн зазначив, що забезпечити одночасно посипання тротуарiв пiщано-соляною сумiшшю такого великого мiста – нереально. Першочергово комунальники забезпечили життєдiяльнiсть мiста, зокрема, сталий рух громадського транспорту та безперебiйну роботу всiх установ соцiальної сфери, i це було зроблено вночi.

Проте, за словами О.Мазурчака, для того, щоб повнiстю органiзувати безпечне пересування киян мiстом, виявилося недостатньо й доби. "В тих ситуацiях, коли посадовi особи знехтували своїми обов'язками, вони повиннi вiдповiсти за недбалiсть", - заявив заступник голови КМДА.

Вiн також зазначив, що за дорученням голови КМДА Олександра Попова протягом двох дiб у всiх районах столицi працювали 102 iнспектори - вони надали звiт iз фотофiксацiєю, який було проаналiзовано. "За цей перiод за неналежне прибирання ожеледицi та снiгу балансоутримувачам було вручено 837 приписiв i складено 215 протоколiв про адмiнiстративнi правопорушення. Як наслiдок – деяким посадовцям комунальних служб оголошено догани", - повiдомив О.Мазурчак.

Водночас вiн заявив, що "вiдповiдальних осiб, якi не виправили вчасно ситуацiю, тобто не забезпечили безперебiйного процесу посипання пiском усiх пiшохiдних зон на балансових територiях, буде притягнуто до вiдповiдальностi, аж до звiльнення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони в травні знищили приблизно 40 тис. особового складу армії РФ

Іспанський "Реал" - переможець Ліги чемпіонів УЄФА

Росія знову атакує Україну з повітря, помічено кілька груп ударних БпЛА

Світоліна вийшла до четвертого кола Ролан Гаррос, вигравши матч у румунки Богдан

Понад 600 дітей загинули і понад 1420 дістали поранення по всій Україні за час повномасштабного вторгнення РФ - ООН

Сили оборони в травні знищили 9 літаків, а також рекордну кількість артсистем і бронемашин противника

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА