17:13 26.02.2013

Автоперевізник із Одеської області законно виграв конкурс на перевезення пасажирів у Київській області на маршрутних таксі - голова Київської ОДА

2 хв читати

Автоперевізник з Одеської області законно виграв конкурс на перевезення пасажирів у маршрутних таксі на кількох маршрутах у Київській області, заявив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.

"Це питання вирішено в законному порядку. Одеське підприємство "Південне" викупило білоцерківський автопарк і додало до нього 300 нових автобусів. Вони не з Одеси їздять, вони на території Київщини працюють", - сказав А.Присяжнюк на прес-конференції у вівторок.

"Сьогодні чомусь є така думка, що якщо є автобусний маршрут, то він його приватизував і буде вічно на цьому маршруті працювати", - зазначив голова Київської облдержадміністрації, наголосивши, що термін експлуатації транспортних засобів у таких перевізників найчастіше буває вичерпаний.

Він також наголосив: "Для мене, як керівника області, на першому плані стоїть культура обслуговування населення та безпека. А закон надає право брати участь у конкурсі будь-якому громадянину України, зокрема не з Київської області, якщо у нього є транспортні засоби, автогосподарство, якщо він пропонує кращі умови. Ні я, ні прокуратура, ні президент не можуть скасувати результати конкурсу".

При цьому А.Присяжнюк також зазначив, що автоперевізники вважають за краще працювати на маршрутах, що зв'язують великі населені пункти зі столиці і відмовляються працювати в сільській місцевості.

Він пообіцяв, що керівництво області розгляне питання про відкриття нових маршрутів, за якими відбудуться конкурси.

Як повідомлялося, у вівторок автоперевізники, які працюють на кількох маршрутах у Київській області, відмовилися перевозити пасажирів з Боярки, Вишневого, Віти-Поштової, Гатного, Коцюбинського, Тарасівки, Софіївської та Петропавлівської Борщагівки та провели мітинг.

Прокуратура Київської області у вівторок розпочала перевірку законності проведення влітку 2012 року Київською облдержадміністрацією конкурсу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА