11:05 26.03.2013

Мер Одеси оголосив 1 квітня вихідним

2 хв читати
Мер Одеси оголосив 1 квітня вихідним

Мер Одеси Олексій Костусєв оголосив 1 квітня вихідним днем у зв'язку зі святкуванням Гуморини. Відповідне розпорядження О.Костусєв підписав у понеділок.

Це розпорядження стосується підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Одеси.

Аналогічний вихідний мер рекомендував організувати навчальним закладам і підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, розташованим на території міста.

Робочий день із понеділка мер запропонував перенести на суботу, 13 квітня.

1 квітня 2013 року Одеса проведе ювілейну 40-у Гуморину. Офіційні заходи до Дня сміху розпочнуться 29 березня. Старт їм дасть фотовиставка "Гуморина-40". Організатори експозиції представлять фоторетроспективу Дня сміху в Одесі, починаючи з 1973 року.

Цього самого дня в рамках ІІІ Фестивалю клоунів і блазнів "Комедіада" в Будинку клоунів відкриється Посольство гумору. Народний артист Георгій Делієв повідомив, що у фестивалі візьмуть участь близько 30 різних колективів, зокрема з Великої Британії, Німеччини та США.

Новинкою ювілейної Гуморини-2013 стане Фестиваль живих скульптур.

30 березня в Міськсаду стартує виставка робіт карикатуристів. Розмістяться гумористичні твори на вітринних вікнах одеських ресторанів. 31 березня центральною подією Міського саду стане чемпіонат серед шаржистів. Переможців - а їх буде двоє: шаржист і модель - визначать шляхом глядацького голосування.

Центральна подія 1 квітня - традиційний карнавальний хід, у якому якій візьмуть участь 40 колон. Святкові колони пройдуть за маршрутом вулицями Садова - Дерибасівська - Пушкінська - Думська площа - Приморський бульвар - Катерининська.

Завершиться Гуморина гала-концертом клоунів і українських артистів на Ланжеронівському узвозі, а також феєрверком.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА