20:45 29.03.2013

Пожежу на Вуглегiрськiй ТЕС розраховують загасити до ранку, мiсто залишилося без тепла - ДСНС

1 хв читати

Унаслiдок пожежi на Вуглегiрськiй ТЕС (ПАТ "Центренерго", Свiтлодарськ Донецької обл.) повнiстю знищено чотири енергоблоки, повiдомив перший заступник начальника головного управлiння Державної служби з надзвичайних ситуацiй в Донецькiй областi Iгор Домаровський.

Як розповiв I.Домаровський кореспонденту агентства "Iнтерфакс-Україна", роботу станцiї припинено, зараз горять чотири трансформатори пiд енергоблоками. У кожному з трансформаторiв близько 40 тонн олiї.

За його словами, рятувальники розраховують локалiзувати пожежу на ТЕС до ранку суботи. "До ранку маємо впоратися, сподiваємося", - зазначив вiн.

Водночас донецька влада повiдомила, що трьох постраждалих пiд час пожежi госпiталiзовано з опiками та отруєнням чадним газом. Небезпеки для їхнього життя немає.

За повiдомленням телеканалу "Iнтер", електроенергiя i газ в мiстi є, однак до мiста направили автономнi дизельнi генератори щоб пiдключити очиснi споруди.

Наразi вирiшується питання про необхiднiсть перевезення хворих з лiкарень Свiтлодарська до Дебальцевого (Донецька обл.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА