13:56 02.04.2013

Перенесення iнформацiї з паперових носiїв БТI про держреєстрацiю нерухомостi в електронний формат триватиме близько двох рокiв - Укрдержреєстр

1 хв читати

Державна реєстрацiйна служба (Укрдержреєстр) розраховує у разi внесення вiдповiдних законодавчих змiн забезпечити перенесення iнформацiї з реєстрових книг Бюро технiчної iнвентаризацiї (БТI) протягом двох рокiв за умови належного фiнансування.

"За цiєю iнформацiєю оцiнюємо, що роки два буде необхiдно, щоб оцифрувати цi записи у разi належного фiнансування", - повiдомив голова "Укрдержреєстру" Дмитро Ворона на прес-конференцiї у Києвi у вiвторок.

За його словами, вiдомство також розробляє законодавчi змiни для оперативного наповнення державного реєстру речових прав на нерухоме майно iнформацiї з чотирьох окремих реєстрiв, що дiяли до 1 сiчня 2013 року.

Д.Ворона повiдомив, що "Укрдержреєстр" погодив вiдповiдний законопроект з усiма зацiкавленими вiдомствами i висловив сподiвання на ухвалення документiв у найближчi термiни.

В Українi створено Державну реєстрацiйну службу (Укрдержреестр), до якої з 1 сiчня 2013 року перейшла вiд БТI функцiя державної реєстрацiї прав на нерухомiсть, тодi як функцiя iз техiнвентарiзацiї зберiгається за БТI.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА