19:37 07.05.2013

Конфлікт навколо телеканалу ТВi має бути вирішено в законній площині - секретар РНБО

1 хв читати

Влада в Україні зацікавлена у вільній, об'єктивній та професійній журналістиці. Це саме стосується і телеканалу ТВi, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв.

"У мене немає наразі достатньої інформації про те, щоб робити однозначні висновки щодо ситуації, пов'язаної з телеканалом ТВi", - сказав А.Клюєв агентству "Інтерфакс-Україна". Він заявив, що у своїх висновках не має права покладатися лише на коментарі в ЗМІ або публічні заяви сторін конфлікту.

А.Клюєв наголосив, що в ситуації має розібратися суд та компетентні правоохоронні органи. "Упевнений, що цей конфлікт має бути вирішено в законній площині. Якщо на телеканалі було допущено якісь порушення закону, їх має бути обов'язково усунено", - сказав він.

Раніше бізнесмен Костянтин Кагаловський заявив, що спілкувався з А.Клюєвим у день захоплення ТВі, і той нібито особисто пообіцяв вигнати рейдерів із каналу. "Він запевнив мене, що закон і справедливість буде відновлено, рейдерів викинуть, і пообіцяв дати відповідні розпорядження ще до того, як сяде в літак", - сказав бізнесмен в інтерв'ю "Телекритиці". Крім того, К.Кагаловський вважає, що А.Клюєв був у курсі підготовлюваного захоплення: "Я думаю, що він, звичайно, був у курсі".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА