16:58 21.05.2013

"Глобальна ресторанна група - Україна" планує відкрити ресторан KFC у Солом'янському районі Києва

2 хв читати

ТОВ "Глобальна ресторанна група - Україна" (Київ), один із трьох українських франчайзингових партнерів компанії Yum! Restaurants International Russia&CIS, планує відкрити заклад швидкого харчування KFC у Солом'янському районі Києва на вул. Ползунова, 1.

Як повідомляється в заяві про наміри, опублікованій "Глобальною ресторанною групою - Україна" в газеті "Хрещатик" у вівторок, планується також облаштування літньої тераси та гостьової автостоянки.

Відповідно до публікації, для функціонування закладу ресторанного господарства KFC необхідні 42 людини. Площа ділянки становить 0,2885 га.

Терміни відкриття закладу, його площа в заяві не наводяться.

Як повідомлялося в заяві про екологічні наслідки діяльності, опублікованій "Глобальною ресторанною групою - Україна" в газеті "Хрещатик" 27 лютого 2013 року, компанія планує відкрити заклад швидкого харчування KFC у торговельному центрі Novus, що будується на перетині вул. Червоногвардійської та вул. Попудренка в Деснянському районі Києва. Площа зали закладу становитиме 280 кв. м, літнього майданчика - 150 кв. м. Терміни відкриття закладу не уточнювалися.

ТОВ "Глобальна ресторанна група - Україна" створено в серпні 2012 року. Власниками компанії є "Берилліом Інвестменстс Лімітед" (Кіпр) і "Глоубал Ресторант Груп Лтд." (Кайманові острови).

Як повідомлялося, ТОВ "Українська харчова компанія" (Київ), один із трьох українських франчайзингових партнерів компанії Yum! Restaurants International Russia&CIS, планує за найближчі п'ять років відкрити в Києві та регіонах щонайменше десять ресторанів швидкого харчування KFC. Перший заклад компанія відкрила в торговельно-розважальному центрі Ocean Plaza у Києві в грудні 2012 року.

Тоді директор із технологій та інновацій компанії Yum! Restaurants International Russia&CIS Олександр Гарагатий повідомляв, що вже є домовленості про відкриття ресторанів KFC в Україні з іще двома партнерами - компанією "Глобальна ресторанна група Україна" і "Хеппік" (мережа ресторанів Mafia). При цьому він не уточнив кількості ресторанів, які вони планують відкрити.

Інвестиції у відкриття одного ресторану KFC становлять у середньому $700 тис.

У ресторані KFC готують страви з цільного курячого м'яса, салати, напої, в меню також є пиво.

Ресторанна корпорація Yum! Brands Inc., що базується в Луїсвіллі (штат Кентуккі), є однією з найбільших у світі ресторанних мереж. До складу холдингу входять мережі KFC, Pizza Hut і Taco Bell. Виручка компанії в 2011 році становила понад $12 млрд.

Yum! Brands володіє близько 38 тис. ресторанами в усьому світі, серед яких 21% - власні точки, 79% - франчайзингові.

У Росії та СНД (Вірменія, Азербайджан, Казахстан, Україна) компанія на 20 грудня 2012 року мала 212 ресторанів, з яких корпоративних ресторанів - 54, франчайзингових - 158.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА