19:15 21.05.2013

ФФУ пiдготувала законопроект про кримiнальну вiдповiдальнiсть за корупцiю у футболi

2 хв читати

Федерацiя футболу України пiдготувала законопроект про внесення змiн до Кримiнального кодексу України, згiдно з яким за корупцiю в українському футболi буде встановлено кримiнальну вiдповiдальнiсть

"Україна - молода держава. Коли нам говорять, що у нас є проблеми в законодавствi, якi не дозволяють нам повною мiрою боротися з корупцiєю в спортi, я вважаю, що до цих слiв треба дослухатися. ФФУ пiдготувала законопроект про внесення змiн до Кримiнального кодексу України. Згiдно з цим законопроектом, за корупцiю в українському футболi буде встановлено кримiнальну вiдповiдальнiсть. Ми повнiстю пiдтримуємо дiї Iнтерполу та ФIФА шляхом взаємної координацiї у боротьбi з договiрними матчами у футболi", - сказав перший вiце-президент ФФУ Сергiй Стороженко у вступному словi на семiнарi з боротьби з корупцiєю та протидiї договiрним матчам у Будинку футболу в Києвi у вiвторок.

Вiн зазначив, що букмекерськi контори тiсно пов'язанi з органiзацiєю договiрних матчiв, i вони намагаються втягнути в цей процес футболiстiв, тренерiв, арбiтрiв. "Ми не можемо чекати, доки корупцiя проникне в наш футбол, необхiдно вживати рiшучих заходiв уже сьогоднi. Ми розраховуємо на допомогу Iнтерполу, ФIФА та УЄФА в подоланнi цiєї загрози. Ми вiдчуваємо свою вiдповiдальнiсть, розумiємо власну компетенцiю та ставлення ФIФА до цього явища. ФФУ зробить усе, щоб працювати в унiсон з Iнтерполом та ФIФА у боротьбi з договiрними матчами та корупцiєю у футболi", - заявив С.Стороженко.

Семiнар iз питань прозоростi в спортi "Протидiя договiрним матчам та корупцiї у футболi" вiдбувається у Будинку футболу 21-22 травня.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА