13:34 25.05.2013

Збірна України з кінного спорту вперше перемогла у змаганнях Кубка націй 2013 року в Римі

1 хв читати

Збірна України з конкуру здобула перше місце в змаганнях СSIO5*-NC (командні змагання з висотою перешкод 160 см) на змаганнях Кубка націй у Римі, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" екс-президент Федерації кінного спорту України Олександр Онищенко, який продовжує фінансувати українських наїзників.

Українська команда обійшла в боротьбі за перше місце команди Франції та Німеччини. Загалом у Римі змагалися вісім країн: Україна, Німеччина, Франція, Італія, Велика Британія, Швеція, Швейцарія, Іспанія.

У 2013 році це перше змагання української команди в Кубку націй. Право брати участь у першому дивізіоні Кубка націй вітчизняні кіннотники вибороли минулого року.

Народний депутат України О.Онищенко став президентом Федерації кінного спорту України у 2002 році. Під його керівництвом федерація сформувала національну збірну команду України з конкуру, за його підтримки збірна отримала можливість тренуватись у найкращих світових тренерів і брати участь у міжнародних змаганнях. Сам О.Онищенко виступав за Україну в конкурі на літніх Олімпійських іграх 2008 року в Китаї та у 2012 року в Лондоні.

14 березня 2013 року О.Онищенко заявив, що не планує висувати свою кандидатуру на посаду президента федерації у зв'язку з великою завантаженістю іншими справами, активною політичною і депутатською діяльністю. 15 березня новим президентом Федерації кінного спорту обрали народного депутата від Партії регіонів Юрія Черткова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни ОПЕК+ домовилися про сумарне скорочення видобутку на 5,86 млн барелів сирої нафти на день до 2025 року

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G7

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

"Укренерго" в понеділок, 3 червня, запровадить ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський відвідає Філіппіни

Кількість бойових зіткнень на фронті з опівночі до 17.00 зросла до 48, із них 16 на покровському напрямку

Фонд Клуні "За справедливість" домагається переслідування російських пропагандистів у Європі - Єрмак

На півдні України від початку доби знищено 38 окупантів і 14 одиниць їхньої техніки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА