18:19 04.06.2013

ВР не підтримала законопроектів опозиції про об'єднання посад голови КМДА та Київради

1 хв читати

Верховна Рада України не підтримала жодного з трьох законопроектів, згідно з якими пропонувалося внести зміни до закону "Про столицю України - місто-герой Київ", що стосуються об'єднання посад голови КМДА та Київської міськради.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні у вівторок народні депутати дві години обговорювали це питання, проте в результаті голосування жоден із законопроектів не набрав необхідних для ухвалення 226 голосів.

Один із них - №1032 (про об'єднання посад голови КМДА та Київміськради) - вніс лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко. Ще два внесли депутати фракції "Батьківщина": №1032-1 (про призначення на посаду голови КМДА виключно особи, яку обирають Київським міським головою) Андрій Павловський, №1032-2 (про відновлення цілісної системи місцевого самоврядування в Києві) В'ячеслав Кириленко.

Верховна Рада також не підтримала законопроекту №1032-3 (про порядок утворення районних рад у столиці) народного депутата фракції "Батьківщина" Олександра Чорноволенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА